Tuesday, November 25, 2008

SALSABILA : Convocation

semalam ujan turun dgn lebatnya.menyebabkan misi utk keluar klik-klik-kotaraya gagal diteruskan.jadi dgn iltizam yang kuat,hari ni aku bangun awal utk menjayakan misi tersebut utk kali kedua.sebelum kuar,perut aku diisi terlebih dahulu dgn breakfast baekkk punye,berupa satu set KFC.haha.gila senang hati dpt makan ayam pagi2 buta.lepas siap packing2 beg camera,phone aku sebok menyanyi2 lagu coldplay.kat screen phone aku tertulis name "salsabila".spatutnya arini aku kena amik gamba convo dia,tapi atas sebab2 tertentu terpaksa dicancelkan last2 minute.bile angkat phone,aku dgr suara dia lain mcm je.macam kucing tak makan je.sayu je dia tanye aku,

"ko free hari ni?boleh tolong amikkan gambar aku convo tak?"

eh budak ni.baru je smalam cancel.tiba2 kata on pulak.maka sesi klik-klik-kotaraya aku terpaksa ditunda lagi.nasibaik aku dah bersiap2.maka terus la aku melencong ke uitm.aku takut petang hujan,so aku gerak la awal utk amik gamba dia sbelum dia masuk hall.session dia start 1pm till 5pm.kang terlambat,tak pasal2 berjanggut aku kena tunggu dia kua hall.sampai2 je aku kena park kereta kat padang kawat,pastu kena naik bas pulak.drebar bas pulak jenis yang nak tunggu bas penuh baru nak jalan.adoi.salsabila dah call aku,cakap dia dah nak masuk dalam hall.aku tengok jam,dah 1pm.tahniah!maka masa aku pun dihabiskan dengan toya nya slama 4 jam sementara nak menunggu dia keluar drpd hall.tapi 1 shot yang puas hati,aku dapat amik gamba tan sri arshad.dalam bersesak2 tu dapat jugak aku tembak kat muka dia.haha.dekat2 kul 5pm tu,terjumpa plak akmal yg diberitahu telah melepak di library dari tengahari td.elok la jugak jumpe akmal,dia la yang rajin menjadi assistant of the day utk aku.dok sebok mengusung beg aku ke sana sini,tuka tuka lens utk aku.kirenye memang berbaloi la service yang akmal bagi hari ni.haha.time kasih ye mal~and congrats jugak utk ila.enjoy d pics :)


signed,
syahiransukardi















5 comments:

Muhamad Akmal said...

cantekk pic.. suke gile.. weyh, aku nak gmbr tan sri arshad.. huhuhu

syahiransukardi said...

tak abis2 dgn tansri arshad kau tu.haha

Muhamad Akmal said...

aku nak jugak.. tlg la mmbr.. hahaha

faha_ska said...

gile ah 10-22 dah beraksi. bile nak outing

..:: eT ^ zaTieY ::.. said...

sanGat la seMart gamBa2 anDa..
taHniaH2
=D